check this out!

Orice se considera o persoana interesata de noutati, de chestii unice, iesite din comun... un trendhunter, mai exact... stie pe cineva!


Ca sa continuam in acelasi trend, site-ul care surprinde combinatiile de pe strazile oraselor lumii nu trebuie sa lipseasca din lista mea de propuneri!


Cinema si cei mai profi critici :* hai, rekino!


Daca te intereseaza PR-ul. Si muzica. Si chestiile iesite din comun. Si amicul prin alianta care mi-a promovat blogul: la pufossu cu voi!


Traim - cu bune, cu rele... scumpa de Carmen, care se interesa de multe stiinte, si care era singura din clasa ce purta la un moment dat sarafanul-uniforma-liceului!

7 comments:

 1. Mulţumesc! Să trăiască pinkarmoire!

  ReplyDelete
 2. eram singura cu fusta vrei sa zici, restul toate aveati sarafane pe care le-ati scurtat si le purtati ca veste :)...lasa ca imi statea bine in fusta...a fost cea mai scurta fusta pe care am purtat-o vreodata...si cand te gandesti ca era uniforma :)

  ReplyDelete
 3. a, daaaa, acum imi amintesc!!! erai singura din clasa cu fusta si vesta; si aratai mult mai bine decat noi, cu sarafanele noastre cu tot :))!

  ReplyDelete
 4. da? pai si abia acum imi zici?...:)...trebuia sa-mi spui si tu atunci sa ma umflu in pene :)

  ReplyDelete
 5. nu ti-am mai zis niciodata? poate pentru ca muream de ciuda ca noua ni s-a parut mai cool cu sarafan si nu era deloc asa... ei, a trecut si anul ala cu uniformizarea liceului :))

  ReplyDelete
 6. a trecut :)
  ...si cum a fost la Bucuresti?

  ReplyDelete
 7. de ce nu le pozezi imbracate hainele? sunt convinsa ca ar arata mult mai bine.:)

  ReplyDelete