go green!

Desi nu e deloc un subiect de noutate, se vorbeste in ultimul timp mult mai pe larg despre ecologie. Dat fiindca suntem intr-un dulap numai bun de rascolit in vremuri de criza, era si normal sa abordez tema.
Nu ma apuc acum de prelegeri despre cum sa fim eco - chiar se vorbeste mult si cred ca tine mai degraba de informare si bun-simt, intru o sustenabilitate continua. Insa mi-a atras atentia ultima noutate de la greenpeace romania: canuta termosensibila; achizitionand astfel de produse sustii pasiv activitatea acestui ONG in tara noastra.
Gata, mai inchidem calculatorul!

5 comments:

  1. te sustin si eu, adika tot ce pot e sa=ti dau adresa unde sa mi le trimiti dupa ce le cumperi, ahhh si vezi ca vreau 3 seturi de cate doua ... ca sa le pot pune in vitrina langa alea de cristal!

    ReplyDelete
  2. beibi, e o singura cana! care din neagra ce e si cu un urs polar, se face alba daca torni apa fierbinte (aka incalzire globala)
    :)) vitrina ta...

    ReplyDelete
  3. dacas prost si nu stiu la ce se referea notiunea de termosensibil cand ie vorba despre o cana :( da sa stii ca nus ok astea ,ca daca vine cineva in vizita si stie ca-s termosensibile, si cand ii pui cana pe masa si vede ca e neagra, stie ca defapt atuncia abia ai sapalato si ca cine stie ce mucegaiuri au zacut un ia panatuncia, creca:D

    ReplyDelete
  4. da imi place ca baietii astia ie vizionari, adika s-au gandit la tuate ,adicacand tensori poti sa faci chestii cu alcoool flambat si se face alba si la mormantari pui long drinks cu multa ghiatzaaaaaaaaaaaa si ramane niagra ca de cum si mortu de la morga s-ar bucura de ia!!!...da ce te faci daca se pastreaza traditia cu luatul acasa dupa pomana acolacelului, banutzului si a canii cu numele mortului pe ia? vez, nu ie bine sa fii un mort celebru ca te costa multe cani, sau pe de cealalanta parte ie bine cacumperi multe sinverzesti planeta !!!

    ReplyDelete
  5. Daniko, foarte eco, longdrinks ;)) Getting drunk, green!

    ReplyDelete